categorias:
tags:

Sasha Amorós

categoría:

Article de Montse Plana publicat a Diari de Tarragona.com el 29/06/2016


Alexandre Amorós és el guanyador de la categoria A del 1r Concurs de Violí de Barcelona, celebrat el cap de setmana del 18 i 19 de juny i organitzat per la prestigiosa Escola de Música Sant Gregori. El jove, montblanquí i de 8 anys, va interpretar dues peces musicals durant el certamen: Mazurka in G, del compositor A. Saint-Amory, i Koncert uczniowski in G-dur op. 13, de Fryederyk Seitz.

Finalment, el jurat, format per professionals com Eva Grauvin, Helena Satué i Joel Bardolet, van decidir que Amorós obtingués el primer premi de la categoria A d’aquest concurs dirigit a nens i nenes d’entre 7 i 16 anys.

Tocant des de ben petit

Alexandre Amorós Korotkov, conegut també com a ‘Sasha’, va néixer a l’illa de Fuerteventura el gener del 2008. Els seus pares són el montblanquí i músic Josep Maria Amorós Bayer, i Marina Korotkov, metgessa i també formada musicalment. L’octubre del 2009, la família va tornar a Montblanc i el 2010, Alexandre, amb tan sols 2 anys, començà a estudiar violí amb la reconeguda professora polonesa resident a Tarragona, Ivona Burzynska.

Posteriorment, continuà els estudis a l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc i ara ha estat admès al Conservatori de Vila-seca.Buscar