categorias:
tags:

Concurs de violí

categoría:

18 i 19 DE JUNY a l'Escola Sant Gregori

Un concurs no té per què ser una activitat que generi rivalitat i competició, pot ser també una oportunitat magnífica per afavorir l'aprenentatge, per crear objectius de superació, fomentar l'estudi i compartir una passió comuna: la música.

Amb aquest ideal neix el 1r Concurs de Violí de Barcelona, intentant donar resposta a una manca que presenta actualment el nostre panorama violinístic. Aquesta idea es veu reflectida en els premis que s'atorguen (materials didàctics, entrades a concerts, classes... -tots amb caràcter i finalitat educativa) i també en l'ambient consolidat i distès que conforma la seva estructura.

És a més un privilegi poder situar el concurs en les excepcionals instal·lacions de l'Escola Sant Gregori, una institució referent en la pedagogia del nostre país i amb una sensibilitat especialment activa cap a la música.

Espero que la nostra proposta, senzilla, però sòlidament construïda pensant en el benefici de l'educació dels més joves músics, desperti el seu interès i les seves ganes de participar. Els esperem a tots/es per poder compartir amb il·lusió aquestes jornades plenes de vida i música.

Per a informació sobre les bases: www.santgregori.org


Buscar